Fine Wines

Sinds de opening in maart is Jackies Fine Wines een begrip geworden in de binnenstad. De state of the art wijnwinkel aan de grote poot is dé plek voor de beste wijnen uit alle windstreken. Om je collega’s of werknemers te verwennen tijdens de feestmaanden met iets echt moois, bieden we je verschillende wijnpakketten. Prachtig verpakt en op aanvraag zelfs gepersonaliseerd!

Een wijnpakket met drie wijnen, inclusief onze private label pinot grigio, is al samen te stellen vanaf 29.95 euro. Uiteraard bieden we ook luxere pakketten met de allerbeste wijnen uit onze wijnwinkel. Wil je meer weten over de prijzen van deze pakketen of laat je de ontvanger van het pakket deze liever zelf samen stellen? Neem dan contact op via onderstaande button. 

image00019

Gift card

Naast onze exclusieve wijnen kun je een van de mooiste cadeau’s toevoegen aan je kerstpakket. Namelijk een culinaire herinnering! Met een lunch of uitgebreid diner in een van onze restaurants geef je een beleving om niet snel te vergeten. Onze gift cards zijn al op te waarderen met een bedrag of een complete experience. Geef je liever een giftcard ter waarde van een fles champagne of oesters? Geen probleem, alles is mogelijk!

Visit our restaurants

Tijdens de feestmaanden verwelkomen we je natuurlijk graag met je collega’s in een van onze restaurants. Tot 12 personen kun je makkelijk online reserveren. Vanaf 12 personen maken we een voorstel op maat voor je lunch of diner. Je kunt via onderstaande button een aanvraag doen voor al onze restaurants, Jackies, No11, Valencia en The Lemon Tree. Wij zorgen dat deze terecht komt bij het restaurant van jouw voorkeur.

5e985a23e2c46726f5fb275d_ChefsTable

George's Selections

George heeft voor jullie drie fantastische pakketten geselecteerd! Ze bevatten allemaal een heerlijke bubbel, en een top witte en rode wijn. Perfect passend bij de feestdagen! Uiteraard worden de pakketten feestelijk ingepakt en wordt de nodige informatie bijgeleverd. De pakketten zijn zelfs op aanvraag te personaliseren voor jouw bedrijf. Liever een andere selectie of meer wijnen in je pakket? Neem dan contact op met Roos! (roos@no11.nl)

The classic

29,95 p.s

De Jackies klassiekers! Onze bubbelende feestelijke cava, eigen private label pinot grigio, ook wel onze beroemde “lippen wijn”🫦 en een volle sappige minvervois met geurige aroma’s om af te sluiten! Deze wijnen hebben een mooie prijs-kwaliteit verhouding.

Wijn Kerstpakket The Classic

The Bourgeoisie

45,- p.s

Wat een feest! Met deze selectie begin je met een heerlijke prosecco, ga je over op een stevige romige chardonnay  en sluit je af met een prachtige volle mourvedre die gerijpt heeft op Franks eiken! Dit pakket bevat lekker veel “hout en vanille”!

Wijn Kerstpakket The Bourgeoisie

The elite

60,- p.s

Wijnliefhebbers kunnen hun hart ophalen met deze drie premium wijnen. Een fantastische franse bubbel in champagne stijl, een rijke blend van viognier en rousanne en als laatste een unieke Nebbiolo waar er maar 1000 van geproduceerd worden per jaar!

Wijn Kerstpakket The Elite

Some extra's for Christmas

Wil je het pakket uitbreiden met iets extra’s? Daar heeft George natuurlijk ook aan gedacht!

Limoncello

21,50 p.s

Als de wijn op is heb je altijd nog deze limoncello! Geproduceerd uit citroenschillen en citroensap van Sicilië!

Champagne

45,- p.s

Wil je er een echt feestje van maken? Dan mag onze  huischampagne niet ontbreken! 

Champagne

Olive Oil

20,- p.s

De ene olijfolie is de andere niet… Deze is gelukkig van topkwaliteit en te combineren met alles!

IMG_1561

Contact

Wordt je liever gebeld, wil je dat we bij je langskomen of kom je liever hier? Maak dan een afspraak via onderstaande mailadressen.

Onze partymanager (voor groepen vanaf 12 personen)

Bionde is te bereiken via bionde@no11.nl

Onze Christmasmanager George is te bereiken via hello@jackiesfinewines.nl